Hey!look here =)

19.11.10

Terasa palui sekejap...


Arini aku plan nak p bangunan KWSP sebab nak pegi sendiri pejabat Jabatan Pelajaran untuk tanya sendiri pasal taklimat minggu depan memandangkan surat,segala hitam putih pun xda lagi untuk dirujuk....

Aku pun pegi sorang-sorang lah...naik bas sahaja...nak dijadikan cerita..aku sebenarnya tak pernah pun pegi KWSP tu dengan bas..jadi agak ragu-ragu juga nak turun kat mana...tup-tup aku terlepas perhentian bas..terpaksa turun di terminal bas wawasan...aku jadi blur sekejap...jadi bengong...nak kemana seterusnya...

Aku cuba call JPN...tanya pasal taklimat tu...jawapan yang aku dapat cuma 'tunggu surat minggu depan'...sungguh aku tak paham...entah bila surat sampai..tak tahu nak prepare apa...tarikh taklimat pulak dah tetap...haish..............

Akhirnya aku decided untuk patah balik..naik bas...sekali lagi aku terlepas tempat untuk turun....rasa macam mo lempang diri sendiri ja....haish..............akhirnya pulang ke rumah gitu ja....

thats the story of the day.... sambil katuk2 kepala sendiri...-_-"

1 komen masuk:

Mr_Ars berkata...

tabah ya sygku..

 
Aim for 50! - Simpl3 Grey Template - Design by [P0L5K4H4CKR3W]