Hey!look here =)

5.8.10

Kami di sini~

Dah dua hari jejak kaki ke sini baru hari ni ada kesempatan nak update blog...entah kenapa rasa macam teruja nak update blog as if ada pembaca yang ternanti-nanti di mana keberadaan aku sekarang...hahaha...ish...insaf..insaf.....



Sekarang ni ada kat penang....sempena convocation umi....alhamdulillah..kali ni dimurahkan rezeki dan diberi kelapangan masa..maka dapatlah kelima-lima ahli keluarga datang meraikannya....konvonya hari Jumaat tapi kami dah datang sejak ari Isnin lagi...tak termasuk aku yang lewat sehari sebab urusan temuduga tempohari...

Saja datang awal sebab nak ronda penang lagi sambil mengimbau kenangan silam...all i can say penang adalah surga makanan...huhu.....sampai sakit perut makan memacam sejak sampai aritu...badan pulak sengal-sengal ja rasa...minta-minta la tak sampai demam....erm......

Minta maaf kepada si dia...tak dapat nak bergayut lama-lama....minta excuse sebab penat sangat...cakap pun tak berapa nak betul dah....one more thing i like about penang is i feel like he is here with me....jalan-jalan di tengah kota...aish......

Wish i can write more about this trip tapi belum ada kesempatan yang panjang....nantilah bila dah balik KK.....

kata-kata akhir....

Happy blogging people!

2 komen masuk:

Uruchimaru @ kf berkata...

bah! hehe..ternnti-nntikan ekk! ^-^

hasni berkata...

bah turun kamu sini bah kl
hehe

 
Aim for 50! - Simpl3 Grey Template - Design by [P0L5K4H4CKR3W]