Hey!look here =)

22.9.11

Happy birthday to me

Hari ni hari ulangtahun aku yang ke-24...tambah setahun..banyak beza dengan usia 23...tahun ni aku dah mula bekerja..dah merasa duit sendiri...sikit2 belajar tanggungjawab pada keluarga...sikit2 ja la..i feel bad about that actually...ya lah..usia2 begini..nak enjoy ja dalam kepala tapi tak boleh pentingkan diri sendiri..kena pentingkan keluarga juga....kadang2 sedih sebab aku sepatutnya tolong keluarga tapi tertumpu benda lain pulak...syukur Alhamdulillah..family sangat memahami....selain bekerja, tahun ni aku rasa lebih berdiri atas kaki sendiri (jangan nak tanya selama ni aku berdiri atas kaki sapa ek??!sepak kang!!..muahahahaha)...ya lah..nama pun tinggal sendirian...sakit pening, lapar, mengantuk, terlajak tidur..smua kena tanggung sendiri....kalau dulu waktu belajar biarpun berjauhan dengan keluarga, ada juga kawan-kawan yang saling jaga menjagai (BM HANCUS~) tapi sekarang ni solo, single but not available! bosan dan sunyi ja hidup...

Aku jarang sambut birthday...sambut pun sebab nak bersama-sama keluarga...tahun ni tak semua berkumpul jadi september babies in our family sambut sendirian berhad....tahun ni aku tak sambut pun...berlalu macam hari2 biasa tapi yang lain sikit hari ni ialah aku kecewa dengan sikap pelajar....ermmmm.....



at Low's Peak, Mt Kinabalu

22 september cuma tinggal sejarah..yang paling original ialah 22 september 1987...itu yang paling manis...saat aku masih kain putih(kan baby ibarat kain putih..huhu)...sekarang ni aku tak tahu la aku kain bercorak apa dah...hitam,putih,ungu,kuning,biru,hijau,merah...dah corak huru hara agaknya...erm.......

Hari jadi pada aku adalah peringatan untuk kita bersyukur....terimakasih pada ummi, bapa dan si dia yang mendoakan aku......eventhough i said so....aku yang suka mengasihani diri akan menghadiahi diri sendiri dengan sesuatu yang aku dah lama idam-idamkan...apakah dia?.....will update later =)



LIKE! kalau korang nak wish bday!! ^_^

9 komen masuk:

Sufinah Yussof (SY) berkata...

happy bornday eross @ hanisah~ may Allah bless u owez dear.

aza berkata...

Selamat Hari Jadi...:)

bella luna berkata...

happy birthday to you,
happy birthday to you,
happy birthday to you grown girl,
happy birthday to you ^.^

may God bless u and have a nice day;)

bella luna berkata...

happy birthday to you,
happy birthday to you,
happy birthday to you grown girl,
happy birthday to you ^.^

may God bless u and have a nice day;)

neesa_jun berkata...

waa...terharu dapat komen wish!!

sufinah@my duta: thanks duta!!amin....

aza:tengs dear!! =)

bella luna:hi!cute name!..thanks for sing it to meeeee...suka! =)

CikHoneyBee berkata...

hepy hepy BORN day neesa.. hope today will cherish u more. . . =)

neesa_jun berkata...

honeyBee: tq dear! amin... ^_^

izzahdegreat berkata...

hepi bufday dear... ;) may ALLAH bless u !!

Michael berkata...

Hi, thanks for the comment you left on my site. Belated happy birthday last Sept 22. I'm sure you had a grand time. Take care!

Myke
Show Me Your Look Today
The Pinoy Wanderer

 
Aim for 50! - Simpl3 Grey Template - Design by [P0L5K4H4CKR3W]