Hey!look here =)

2.10.11

ke mana menghilang?

Hye semua! baru balik dari kg ni~kalau korang dah serabut dengan masalah kerja...antara cara untuk huraikan keserabutan itu adalah..............BALIK KAMPUNG~kalau korang tinggal jauh dari family la kan....

so, aku pun membawa diri yang tidak berapa lara ni balik Kg.Lawa,Beaufort...jumpa ummi dan bapa..adik dan nenek...melawat saudara mara...what?..what??...bowling?tengok movie?...not so me...ceh!bajet perempuan melayu terakhir paling sopan la tu kan?..haha...hiburan ala2 bowling,tengok movie semua tu hanya akan dibuat bila tension tahap meletop KEBABOOM!!...tapi sekarang ni tengah tension suam2 kuku kaki ja....jadi melepaskan tension ala2 minyak masak cap murni..kehkehkeh...

Erm..otak tengah tak betul juga ni..entahla pasal apa...pasal lama tinggal ibadat kot...kwang3....sekarang ni tengah runsing memikirkan future plan yang masih diawang-awangan...katanya tahun depan nak tunang dah...orang tunang happy,aku nak tunang ni takut...takut apa?takut la jadi tunang orang....banyak hati kena jaga...perangai ni pun cam budak2 lagi...aduyai~my financial pon cam terkontang kanting nak urus...ada kenal mana2 tauke balak nak amik anak angkat perempuan??..haha!...

Tetiba teringin nak jadi model sambilan.model katik!...boleh duit masyuk...persoalannya sekarang....LAYAK ker???...sendiri mau jawab....



model spek mato itam!


Adeh....xmau merapu dah...mau layan blues jap!oh~~~~~eh!sambil2 tu aku hidangkan korang gamba2 sekitar lawatan aku ke umah makcik ku di Bunut,Tenom....cantik pemandangannya...nak amik wedding photoshoot d sini pon boleh..indah sekali =D




bunga katung...dont know standard name.




jambatan gantung~




baek punyer control...hahaha...babai!

10 komen masuk:

Sufinah Yussof (SY) berkata...

omo! cenca? chukaei~ (orang ini tengah gila korea.abaikan.)
Owh Emm Gey! biar betik? tahniah~ ^^
bila pula la giliran duta~ huk2.

neesa_jun berkata...

waaa..tarak paham....huhu....tahniah utk apa tu duta??hukhuk....

Sufinah Yussof (SY) berkata...

mo jadi tunang orang sudah~

tnZackJ berkata...

wah, indahnya permandangan di kampung makcik...

neesa_jun berkata...

SY@Duta: Tengkiuu.....doakan eross ya...semoga dipermudahkan urusan kita..amin...

tnZackJ: hehe..cantik kan...seluas mata memandang...hijau ja.. =)

Sufinah Yussof (SY) berkata...

insya'Allah~ amin~

cikguden berkata...

macam best je naik jambatan gantung tu

neesa_jun berkata...

cikguden: hehehe...best!macam nak terjatuh =P

sengat berkata...

wah bestnye...

Azhafizah[フィザ] berkata...

canteknye kampung neesa..name kampung pun dah lawa..memang lawa lah..teringin nak pegi sane

 
Aim for 50! - Simpl3 Grey Template - Design by [P0L5K4H4CKR3W]