Hey!look here =)

2.5.09

Apa? IV

Kenapa aku suka letak tajuk entry 'apa?'..?... sebabnya...aku x tau nak letak tajuk apa..bila menaip...semua benda keluar jadilah entry tu macam sepinggan rojak..macam2 ada...nak letak tajuk entry tu as 'rojak', macam x best pulak...jadi letak tajuk 'apa?' saja lah...huhu..and it comes with number...untuk bezakan dengan entry2 lain...
Dulukan..aku suka cakap 'apa'...masa mula2 keluar dengan si dia kan...kami jalan seiring..dia akan tengok aku...dan aku dengan gaya cam samseng nak cari gaduh akan tanya dia..'apa?'...hahahaha...

erm...arini aku keluar g beli burger lagi...semalam nampak burger di blog mamek a.k.a hasni...jadi lapar terus..serious!...terus rasa nak makan burger ooo...maka tadi aku rajinkan diri pergi beli burger..suka lah makan burger..simple tapi sedaaaaap!...si dia sampai marah aku selalu makan burger..bukan sebab burger tu berkalori tinggi ka apa...tapi cemburu aku selalu p 'jumpa' abg burger...hahahaha...ades...selama ni aku beli burger,xpernah pon kesah kewujudan abg burger tu...mula2 order....tunggu 1,2 minit...kadang2 tu aku g beli ais kejap kat kedai sebelah sementara tunggu burger siap..tak pun aku akan main HP...baca msg2 si dia..bila abg burger kata burger dah siap...aku amik burger,bayar..dan balik umah~....x pandang pon abg burger tu..tapikan..bila dia cemburu pasal abg burger tu kan..aku trus tengok abg burger tu..tapi fikiran masih pada si dia..kenapa dia cemburu...hmm....

dan selepas beli burger tadi...aku pergi pulak mini mart KHAR...on the way nak ke mini mart tu...sempat lagi singgah ke ruang nonton TV...wah, mereka tengah tengok finale OIAM3 lah...dan waktu tu ngam2 waktu pengumunan siapa juara..bakal milionnaire...i was hoping for Tomok...dan yes!Tomok menang...hehe...aku minat Tomok kah?...aku x pernah pon tengok dia perform..pernah la sekali...itu pun dalam Youtube sebab ramai bloggers yang cita pasal Tomok..orang xkan cerita kalau xda sesuatu kan..ada sesuatu tentang Tomok...dan yup!...the reborn Tomok...yang suaranya sudah matang...dan dia kurusssss...adeh...tapi dia cool la kan...coooool....masa Tomok diumumkan jadi Juara tu...sesuatu yang mekar dihati...adeh...bangga kot..sebab i was expecting Tomok to be the winner...and he won!...clap3... =D Teringat lagi zaman2 dlu betapa orang kutuk2 Tomok sebab suara sengaunya...dan masa mula2 dia d OIAM3....Tomok sampai menitis airmata bila di komen tajam oleh pengkritik Syafinaz...dan malam tadi...lihat lah Tomok yang menangis itu..dia menangis gembira sebagai juaraaaa....cewah!.....apa hal ni...tiba2 emo....

selepas tengok Tomok dan ke mini mart...aku melangkah pula ke kedai Mak Teh..niat hati nak beli ais...nak buat air siraaap...tapiiii...ais dah habis....erm...xda rezeki...kemudian...ternampak pulak American Idol 8...huhu...dengan xmalunya duduk kejap...nak tengok Adam Lambert..first time neh nak tengok dia di kaca tv...nampak young gitu...aku suka suara dia...a dearest friend of mine introduced me to this great voice...thanks! =) dan diaselalu share lagu si Adam Lambert ni..lagu2 yang Adam Lambert nyanyi dalam American Idol...my fav songs are Track of my tears& Mad World.......sukaaa...erm...tapi tadi aku x tengok sampai abis..tak tau siapa yang tersingkir...contestant yang lain pun hebat2 jugak....

I adore his jacket....wuhuuuuu.....

and while googling for Adam Lambert's pix just now...ada lah terpapar satu pic shows Adam Lambert kissed a guy...tajuknya pun Adam Lambert is so gay...uih...sayangnya...jangan la bah kau gay....way too handsome sudah nih..gay pulak...

huhu..sekian saja membebel di blog utk kali ni...bubay! dan...salam~

8 komen masuk:

hasni berkata...

tomok meng???
huhu
jum g umah tomok
mnta sedekah apa y patut
haha
terbyang2 aku st juta
wink:D

hasni berkata...

nees
st lagi luupa mau ckp
berger ko beli tu sedap ka?

neesa_jun berkata...

sedaaaaaaap....

@Fr!^n@ berkata...

heee....
cite pasal tomok.. dye agak emo la now..
asik nanes je mlm tadi taw neesa. tp berkat nanes2 tuh juara la juga dye.. ehuhuhuhu tp.. honestly.. sy kurang gemar akan beliaw.. hee.. tuh je nk ckp.. ;)

btw.. abg bege kat tmpat saya dulu mmg agak chumel.. ahahahah average abg bege slalunye bermulut manis.. agaknye sebab tuh la sidia tuh cemburu.. hee.. ;)

tak tgk america idol.. ;) adam nih nmpak hotz.. yeay he is.. tp kalo dye gay.. auchh.. sedeyh seyh.. hensem camnih gay plak dah.. ehuhuhuhu

neesa_jun berkata...

hehehe...abg bege tu sopan..xbanyak cakap..cuma time bayar tu ja..dia cakap 'jual ya'...ya...saya beli.heheheh..

adam lambert looks hot kan??...hehehe...dan suara dia superb~

neesa_jun berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Princessa berkata...

Neesa..ohh..ni burger ramly tu yeh..sedap tu..tambah telur lg sedappp .....

Bila start cuti dear?

Alya ^ Marlyna berkata...

dia mmg gay kan..aiks pandai ckp BAH? u org sabah ker?

 
Aim for 50! - Simpl3 Grey Template - Design by [P0L5K4H4CKR3W]