Hey!look here =)

13.8.09

Life is so good

Berjaya menidurkan diri...dan bangun lambat..

By the way..to my dearfriend..fanie..be strong k...im also miss the old you...fanie yang happy dan sengal!..kecoh2...tapi lately ko macam lain gitu...sorry to write this in public but i really hope u really can get back in ur life track...hugss....

walaupun dapat tidur tadi..aku masih sangat mengantuk sekarang ni...erm..bangun pagi tadi terus rasa macam terbeban fikir banyak benda harus dibuat...mungkin silap aku sendiri x list down apa2 kerja yang aku perlu buat..rasa serabut pula...so i take time to sit and write...dan cuba selesai satu persatu...

WAJIB BUAT!!

  • lab report tse(tonite???)
  • Biotech mid-sem test..tonite!
  • draw duit dari ASB..esok pagi.
  • Beli baju baby...pagi ahad.
  • Fieldtrip kuala selangor..besok petang sampai sabtu.
  • prepare utk mengajar Isnin ni.experiment!!
  • ahad petang kena p gombak dah~~
  • kena prepare utk mengajar dua kelas.
  • kira bajet untuk semua aktiviti.
  • kena buat keja utk protokol.kena buat meeting.
  • kena siapkan assignment ecology.
  • kena cari bahan utk mini project biotech.
  • Lab report kimia...hantar ari rabu.
  • Lab report biotek..hantar ari isnin.
  • erm....apa lagi eh....

selain tu kena buat hal2 rutin lagi....makan..BASUH BAJU....kemas bilik...wawawawa...nak online!hahaha...erm...macam aku sorang ja busy dalam dunia kan..perasan busy sungguh!...apa2pun...mungkin aku akan limit masa di alam maya ni...so lepas entry ni mungkin x sempat nak update blog...biarkan hibernate dulu...tapi aku akan tetap lawat blog korang..rajin2 update ya...wish me luck menempuh hidup yang busy ini...


6 komen masuk:

[z@ck] berkata...

slamat melakukan kerja!
=)

hasni berkata...

bnyk keja ko nees

~FaNieKa~ berkata...

huhu...
im trying ya

please do keep support me...

TUMish berkata...

Sekali tinguk macam itu Datin datang melawat Stesen Keretapi pula.hahaha

@Fr!^n@ berkata...

neesa dear.. kamo semakin cantik..
whatever u do... please... :) tke care of urself... enjoy ur bz day..
besh a jadi bz... heee... :)

HambaMaya berkata...

is that you? cute..

 
Aim for 50! - Simpl3 Grey Template - Design by [P0L5K4H4CKR3W]